georg-pirkerGeorg Pirker, dissenyador de pastisseria i gerent de Zucker, va nàixer i va realitzar estudis d’hostaleria a Àustria. 

Ha treballat 27 anys en l’ofici, formant-se professionalment en els millors restaurants de diferents països del món: Alemanya, Suïssa, Itàlia, Àustria i el Carib. 

A Catalunya segueix amb la seva professió dirigint un centre de producció: la seva tasca s’ha basat en la coordinació i elaboració de càterings de fins a 2.000 persones d’aforament així com actes selectes a cases privades.

La seva àmplia i enriquidora experiència en l’ofici li ha permès conèixer en profunditat les necessitats principals dels professionals que disposen cada cop de menys temps però no desitgen renunciar; en cap moment, a productes artesans i d'alta qualitat. 

Aquesta realitat és la que principalment l’impulsa a desenvolupar aquest ambiciós però a la vegada excel·lent projecte que es Zucker. 

ZUCKER ALS MITJANS:

SISENA TROBADA ECUWI
L'art de la pastisseria i la xocolateria: Ecuwi

REVISTA CHEF'S BOOK
Zucker, pastisseria d'ensamblatge: Chef's book

ZOUK MAGAZINE
Zucker, pastisseria d'ensamblatge: Zouk publication