Boníssim i cremós pastís de formatge fresc amb xocolata negra belga 52%, una excel·lent combinació.

Pastís de formatge i xocolata

Cruixents capes de merenga amb nata fresca 32% en el seu punt de sucre, i fruits del bosc. Boníssim…

Pastís "Pavlova"

Esponjós pa de pessic de plàtan de Canàries farcit de crema de plàtan i llima caramelitzada, acabat amb crumble de xocolata.

Pastís de plàtan i xocolata

Suau i humit pa de pessic amb trossos fins de poma golden delicious, amb un toc de canyella i llimona.

Pastís de poma

Una autèntica torrija en forma de pastís, el millor és menjar-se'l tebi amb una bola de gelat de vainilla, boníssim…

Pastís torrija

Tot un clàssic , nata, trufa de xocolata negra belga 52%, suau pa de pessic i un acabat amb crema cremada.

Massini

Nata fresca 35% amb el seu toc just de sucre, envoltada d'un suau pa de pessic i un acabat amb crema cremada.

Braç de nata

Cruixent pasta trencada farcida de Frangipane i acabat amb confitura de taronja i llimona.

Pastís taronja llimona

Cruixent pasta trencada farcida de Frangipane i acabat d'ametlla en llàmina torrada i melmelada d'albercoc.

Pastís d'ametlla