Textures: pessic de avellana, cruixent de avellana, mousse de avellana i acabat amb xocolata amb llet.

Cruixent avellana

Nata fresca de 35% amb el seu toc just de sucre, esponjós pessic i acabat amb crema cremada.

Braç amb nata

Núvol de merenga i melindro farcit amb nata fresca 35% amb un toc de sucre.

Cardenal amb nata

Excel·lent pa de pessic humit de xocolata que quan s'escalfa, revela un cremós i suau farciment de xocolata negra belga 52% líquida.

Coulant xocolata negra

Boníssim pa de pessic de xocolata i avellana que quan s'escalfa, revela un cremós i suau farciment de xocolata negra belga 52% líquida.

Coulant xocolata i avellana

Suau pa de pessic d'avellana que quan s'escalfa, revela un cremós i suau farciment de praliné d'avellana líquid.

Coulant avellana

Tot un classic, nata, trufa de xocolata negra belga 52%, suau pessic crema cremada…

Massini

L'autèntic NY cheese cake, una cruixent base amb una cremosa y saborosa massa de formatge fresc a sobre.

Cheese cake

Cruixent cassoleta de pasta brisa farcida de frangipane amb: gerds, mousse de xocolata negra belga o confitura de taronja.

Cassoleta Frangipane